PANTHÉON : 

Size : 20 m2

 

How to transform a landing and a small room into a bright and welcoming studio? Through meticulous consideration and the careful redistribution of the space down to the millimeter.

The look « atelier » defines the custom-built entranceway and kitchen in lacquer, accentuated by wallpaper in an aboriginal motif on the ceiling that conveys the personality of the space.

The living area incorporates large storage units in birch and an office area set off by luminous shelves and the matching wallpaper found in the kitchen.

The shower room leaves room for only the essentials, and is covered from floor to ceiling in white tiles with black trim in a nod to Raynaud.

The decoration has tribal accents, where the warm colors of terra cotta complement graphic materials and motifs.